Datamánie prodloužena. Předplacenku se 100 GB dat za 300 Kč měsíčně můžete pořídit až do 15. ledna

Oživeno 11. ledna 2023 ve 12:15 | O2 právě oznámilo, že prodej předplacené Datamánie 100 GB prodlužuje až do neděle 15. ledna 2023. Původně měl prodej skončit dnes před půlnocí. Operátor tím podle svých slov chce „reagovat na stále se zvyšující nároky na mobilní datové připojení“. V redakci si proto říkáme – proč nedat Datamánii 100 GB za stejných podmínek do běžného prodeje celoročně?


Původní článek z 26. prosince 2022:

Dodatečný vánoční dárek O2. Předplacená Datamánie 100 GB za 300 Kč je znovu v prodeji. Jen na dva týdny

O2 si připravilo jeden dodatečný vánoční dárek pro ty, kteří chtějí velký objem dat za dostupnou cenu. Dlouhodobě nejvýhodnější předplacená karta Datamánie 100 GB jde po čase opět do prodeje, tentokrát poprvé i v zimním období. Doba prodeje je stanovena od 26. prosince 2022 do 11. ledna 2023. Cena i parametry jsou beze změny.

Klepněte pro větší obrázek

Za kartu při nákupu zaplatí zájemce 300 Kč, což je zároveň přednahraný kredit, za nějž se ihned při aktivaci uhradí první měsíční datový balíček 100 GB. Tarif na kartě funguje jako samoobnovovací – tzn. že pokud je po 30 dnech na kartě dostatečný kredit (alespoň 300 Kč), znovu se obnoví datový balíček. Operátor doporučuje nastavit si v samoobsluze Moje O2 funkci automatického dobíjení z platební karty.

Denní neomezené hovory za 15 Kč

Aktuální limitovaná nabídka Datamánie pomůže všem, kteří našli letos pod stromečkem nový telefon, tablet nebo jiné zařízení a řeší, jak zajistit dostatečný přísun datového připojení. Nabídku využijí například i zákazníci, kteří plánují vyrazit na hory," říká Silvia Cieslarová, ředitelka mobilního segmentu v O2.

Kartu lze využívat i k jiným typům služeb, než je mobilní internet, ale u těch už ceny nejsou zdaleka tak výhodné. První zavolání v daný den aktivuje režim neomezeného denního volání za 15 Kč, karta se tak nevyplatí ke krátkým hovorům v různé dny. Také jedna odeslaná SMS je dražší než u jiných předplacenek, stojí 2 Kč. Kartu navíc nelze použít v zahraničním roamingu. Na hory s kartou, jak doporučuje manažerka O2, tedy musíte vyrazit jen ty tuzemské.

Množství nabízených karet Datamánie 100 GB bude opět omezeno, nejpozději se karta přestane prodávat 11. ledna 2023. Objednat lze najednou maximálně tři kusy, a to přímo v e-shopu Datamánie. Je možné zvolit platbu platební kartou přímo v e-shopu. SIM kartu lze nechat bezplatně zaslat přímo domů, což je i nerychlejší varianta doručení. Při koupi na dobírku připlatíte 59 Kč. Nejpozdější termín aktivace zakoupených karet v této „zimní edici“ je 31. prosince 2023.

Diskuze (153) Další článek: Bill Gates zůstává věrný skládacím telefonům s Androidem. Ten nejnovější dostal jako dárek

Témata článku: , , , , , , , Platební karta, Silvio Cieslarová, Vánoční dárky, Datamanii, Datový balíček, Zimní období, Datamánie, Aktivace, Manažerka, Předplacená karta